- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Akademisyen Hüseyin Muşmal’dan Haklı Sitem

Akademisyen Hüseyin Muşmal’dan Haklı Sitem
  • 03.11.2014

Taş Köprü kutlamalarında konferans veren Hüseyin Muşmal basına sitem etti.

Tarihi Taş Köprü’nün 100. yıl kutlamalarında konferans veren Selçuk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Muşmal, sosyal medya hesabından basın mensuplarına sitem etti.

Muşmal mesajında “Tarihi taş köprü ile ilgili 1.5 saatlik konferansımızı takip eden basın ordusu iki sayfalık haberin son satırında ‘Hüseyin Muşmal’da köprü hakkında bir konuşma yaptı’ deme nezaketinde bulunmuşlar.” diyerek ironi yaptı.  20 sayfa metin hazırlamak için konferanstan 15 gün önce hazırlıklara başladığını ve bu zaman zarfında 50 civarında Osmanlıca belge okuduğunu ifade eden Doç. Dr. Hüseyin Muşmal, “Çalışmalarım bu fakire kâr kalsın, olmazsa buradan bir yayın çıkaracağım.” dedi.

BEYŞEHİR HABER HÜSEYİN MUŞMAL’I SORU YAĞMURUNA TUTACAKTI

Tarihi taş köprünün 100. yıl etkinliğinden ve içeriğinden haberdar olan Beyşehir Haber, taş köprüyle ilgili halk arasında konuşulanlar başta olmak üzere teknik ve tarihi bilgiler üzerinden bir haber dizisine ait olacak konular için Doç. Dr. Hüseyin Muşmal’a yöneltmek üzere en az üç adet olmak üzere sayısız soru hazırlamıştı.

İŞTE MUŞMAL’IN SİTEM DOLU MESAJI VE MESAJA VERİLEN YORUMLAR

Muşmal Hüseyin (3 Kasım 2014, Pazartesi 20:49)
“NE BEKLİYORDUN Kİ DİYECEKLER OLABİLİR AMA:)

TARİHİ TAŞ KÖPRÜ İLE İLGİLİ 1,5 SAATLİK KONFERANSIMIZI TAKİP EDEN BASIN ORDUSU:) ANMA PROĞRAMI İLE İLGİLİ 2 SAYFALIK HABERİN SON SATIRINDA HÜSEYİN MUŞMAL’DA KÖPRÜ HAKKINDA BİR KONUŞMA YAPTI DEME NEZAKETİNDE BULUNMUŞLAR SAĞOLSUNLAR:))) KONFERANS İÇİN 15 GÜN HAZIRLIK 20 SAYFA METİN HAZIRLAMA VE 50 CİVARINDA OSMANLICA BELGE OKUMAK BU FAKİRE KAR KALSIN HİÇ OLMAZSA BURDAN BİR YAYIN ÇIKARALIM O HALDE…”

Hayri Ceylan
Sayin hocam verilmiş bir emek var,Beyşehir tarihi hakkında en doğru bilgilere sahip arastirmaci bir bilim adamısınız.biz sizin degerinizi biliyor ve taktir ediyoruz ,bir Beyşehir sevdalisi olarak size tesekkur ederim.. Sizin gibi Beyşehir sevdalısı bilim adamlarına çok ihtiyacímiz var,iyiki varsınız sagolun.

Muşmal Hüseyin
Hayri Ceylan abi güzel sözlerin ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Bu konuda inan hiç şüphem yok, sadece basına küçücük bir sitem ettim. Zaten konuşmamın özetini Konya gazetesi pusula’da yayımlamıştım. ben beyşehir basınının konuya yani benden ziyade söylediklerime ilgisiz kalışına üzüldüm…

Ercan Selvi
.beysehir basini haber atlamis hoca..onlarda bizim kardeşlerimiz olur böyle seyler

Muşmal Hüseyin
Ercan Selvi abi sorun yok:)

Erhan Eşref (Beyşehir Haber)
Sayin Musmal, konferansta gecenleri duydugumuz ve ogrendiklerimiz kadariyla notlarimiza almisiz. Sizinle konuyla en kisa surede iletisime gecmeyi dusunuyorduk. Yine de belirtelim kapinizi (mesa kutunuzu) en az uc haber icin asindiracagiz, Yine sizden belge, foto ve bilgi talep edecegiz  Ayrica bu siteminizin de ekran goruntusunu aldik. Haberinde gorusmek dilegiyle

Muşmal Hüseyin
Sevgili Erhan Bey, BEYŞEHİRi daima gündemde tutmaya çabalayan basınımıza küçük de olsa yöneltiğimiz sitem , aslında doğrudan size olmasa bile, kısa sürede karşılık bulmuş oldu. beyşehir için hep beraber yazmaya çizmeye söylemeye devam…sıkıntı yok inşallah

Etiketler: / / /