- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Başkan Özaltun Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Özaltun Vatandaşlarla Buluşmaya Devam Ediyor
  • 27.10.2014

Başkan Özaltun, “Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz” sloganı ile vatandaşlarla buluşuyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Şehrimizi Birlikte Yönetiyoruz” sloganı ile düzenlediği mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Göreve gelmesinin ardından sık sık vatandaşlarla buluşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun iki hafta önce yeni bir gelenek başlatarak her hafta Cuma namazını bir mahallede kılıyor. Cuma namazının ardından Başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve Birim amirleri ile halk toplantıları yapıyor.

İlkini Sadıkhacı ikincisini Yenidoğan’da yaptığı toplantılarda 6.5 aylık görev süreleri içerisinde yapmış oldukları icraatları anlatan Başkan Özaltun, daha sonra sözü vatandaşlara bırakarak beklentileri, istekleri ve vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinliyor.

İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK

Beyşehir’de yeni bir yönetim anlayışını hakim kılmak adına çalışma yürüttüklerini kaydeden Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun; “Biz insan odaklı Belediyecilik anlayışını kendimize şiar edindik. Vatandaşımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ile insanımızın daha iyi bir şehirde yaşaması için çalışma yürütüyoruz. Vatandaşımızın istekleri bizim için bir emirdir. Bu toplantılarımızda ki amacımızda vatandaşımızla bir araya gelerek taleplerini yerinde dinlemek ve en iyi hizmeti sunabilmek.” dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Şehrimizi birlikte yönetiyoruz sloganı ile yürütülen halk toplantıları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Belediye Başkanının kendilerini önemsediğini ve bunun bir göstergesi olarak da ayaklarına kadar gelip kendilerini dinlediklerini söyleyen vatandaşlar; “Biz daha önce görmediğimiz birçok ilki Murat Özaltun başkanımızla gördük. Allah razı olsun. Bizi iyi günümüzde, kötü günümüzde yalnız bırakmadığı gibi, gelip derdimizi de dinliyor.” dediler.

Etiketler: / /