- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Başkan Özaltun’dan Bir Müjde Daha

Başkan Özaltun’dan Bir Müjde Daha
  • 19.11.2014

“İlklerin başkanı olacağım” diyen Başkan Murat Özaltun’dan Beyşehir için yine bir ilk.

Beyşehir’i göreve geldiği günden bu yana hep yeni hizmetlerle tanıştıran ve yaptığı çalışmalarla Konya’nın taşra ilçe Belediyeleri arasında Beyşehir Belediyesi’nin model gösterilmesine sebep olan Belediye Başkanı Murat Özaltun bir ilki daha gerçekleştireceklerinin müjdesini verdi.

Beyşehir ve yöresinden Beyşehir’e tedavi amaçlı gelen hastaların özellikle barınma sorunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Özaltun; “Esentepe ile Beytepe arasında inşa edilecek yeni devlet hastanesi civarında bir hasta konuk evi yapacağız.  Büyükşehir yasasından önce sadece 12 mahallemiz vardı. Şimdi ise 67 mahallemiz var. Bizim bazı mahallelerimizin nüfusu bazı ilçelerin nüfusundan daha büyük. Hizmet alanımız bir hayli genişledi. Hizmet ettiğimiz insan sayısı arttı. Merkeze uzak olan mahallerimizden, Hüyük ve Derebucak gibi yakın ilçelerimizden hastaneye gelen hasta ve hasta yakınları tedavi sürecinde sıkıntı çekmesin diye hasta konuk evini yapacağız. Hasta ve hasta yakınları tek kuruş ödemeden burada kalabilecekler.” dedi.

Beyşehir’de özellikle yardıma muhtaç, gariban ve kimsesiz insanlara götürdüğü Evde Bakım Hizmetleri ile hayır duaları alan Başkan Özaltun bu projesi ile de çok daha fazla hayır duası alacağı benziyor.

Etiketler: