- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir’de Tepki Çeken Kar Tatili

Beyşehir’de Tepki Çeken Kar Tatili
  • 18.02.2015

Hava şartlarının ağır olduğu bilindiği halde tatil haberinin sabah verilmesi vatandaşları sinirlendirdi.

Beyşehir’de dün akşam etkili olan kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Ancak, yetkililerin bu kararı sabah vermesi öğrenci velilerinin tepkisini çekti.

Etkili kar yağışı sonrası Konya’nın bir çok ilçesinde okulların tatil edilmesi kararlaştırıldı. Bu tatil haberi de akşam saatlerinde velilere ulaştı. Ancak kar yağışının yoğun yaşandığı Beyşehir’de yetkililerin tatil kararını vermeleri için sabah saatlerini beklemeleri tepki çekti. Beyşehir’de öğrenci velilerinin bir bölümüne sabah 5.30’da mesajla tatil kararı bildirildi. Çoğu öğrenci velisine ulaşmayan bu mesaj nedeni ile öğrenciler okula gitmek için hazırlandıkları sırada tatil kararını öğrenmiş oldular. Üstelik sabah saat 08:00’da da anons yaptırıldı.

“Kar yağışının etkili olduğu ve okulların tatil olacağı zaten belliyken yetkililer ne diye sabah saatlerini bekler anlamış değiliz” diyen öğrenci velileri Milli Eğitimin de bilgilendirme mesajlarının kimlere gittiği konusunu yeniden değerlendirerek her veliye ulaşacak şekilde bir sistem gelişmelerini istediler.