- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

CHP İlçe Başkanının Fotoğraf Karesine Girme Çabası

CHP İlçe Başkanının Fotoğraf Karesine Girme Çabası
  • 01.04.2015

Birlik Muhtarlar Derneği’nin açılışında CHP ilçe Başkanı Nevzat Aras’ın showu damgasını vurdu.

Beyşehir’de muhtarları bir araya getirecek bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulan Birlik Muhtarlar Derneği’nin açılış töreninde bugüne kadar ismini pek duymadığımız CHP’nin ilçe Başkanı Nevzat Aras’ın show kokan hareketleri damgasını vurdu.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Belediye Başkanı Murat Özaltun, bazı daire amirleri ve Akparti ilçe başkanı Mustafa Şenol ile muhtarların katıldığı açılışta CHP ilçe başkanı Nevzat Aras fotoğraf karesine girebilmek için uzun süre çaba sarfetti. Kaymakam Başıbüyük’ün kurdeleyi kestiği açılışta CHP ilçe başkanı Aras’ın gayreti sonuç verdi ve fotoğraf karesine girmeyi başardı. Aras’ın kareye girme isteği karşısında en büyük mülki amir sıfatıyla konuya el atan Kaymakam Muzaffer Başıbüyük, protokol sıralamasını bizzat kendisi yaptı. Resmi protokol kurallarını harfiyen uygulayan kaymakam Başıbüyük, protokolde ismi geçen üyeleri görevli olduğu makam adı ile tek tek anons ederek krizi çözüme kavuşturmaya çalıştı.

CHP ‘SHOW PARTİSİ DEĞİL’ DEDİ AKPARTİ’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Açılışa katılan davetlileri şoke eden Aras bundan sonra da boş durmadı. CHP’nin ‘show partisi’ olmadığını söyleyen Aras’a, Akparti ilçe başkanı Mustafa Şenol’un cevabı gecikmedi. Şenol Aras’a, ‘biz showmu yapıyoruz’ dedi.

Aras’ın showu ilçe müftüsü Hüseyin Erdoğan’ın yaptığı duayla son buldu.

Etiketler: / / / /