- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Esentepe Başkanıyla Buluştu

Esentepe Başkanıyla Buluştu
  • 19.11.2014

Mahalle Meclisi toplantılarının bu kez durağı Esentepe Mahallesi oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Mahalle Meclisi toplantıları kapsamında Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ali Akkanat Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Mahalle Meclisi Toplantısı’na Esentepe Mahallesi Muhtarı İsmail Faruk Koçer, Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Kahraman Göksu ve birim amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantı Kuran’ı Kerim tilaveti ile başladı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İÇİN DÜŞÜNÜLEN BÖLGE: ESENTEPE

Esentepe Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi ve mahallenin sorunlarının ele alındığı toplantıda Başkan Özaltun, kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi. Kentsel dönüşümün başlamasının mutlaka rızaya dayalı olduğuna değinen Özaltun, Esentepe’nin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat Esentepeliler isterse kentsel dönüşümün yapılabileceğini belirtti.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden toplantıya katılım oldukça yoğundu. Toplantıda konuklara Muharrem ayında olunması dolayısıyla aşure ikramı da yapıldı. Ayrıca Esentepe Mahallesi sakinlerinden çevre düzenlemesi, komşuluk ilişkileri gibi kategorilerde öne çıkan mahalleliye, muhtarlık tarafından teşekkür belgesi verildi.

Etiketler: / / /