- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Eski Ortaklar Birbirine Girdi

Eski Ortaklar Birbirine Girdi
  • 07.10.2016

Eski iş ortağı oldukları öne sürülen 2 kişi arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavga kanlı bitti.

Edinilen bilgiye göre, av tüfeği ve av malzemeleri satışı yapan A.D., Şehit İbrahim Bey Caddesi üzerinde yeni açtığı bürosuna gelen ve aralarında alacak-verecek meselesinden dolayı husumet olduğu iddia edilen eski iş ortağı R.Ç. ile tartışmaya başladı. Büroda başlayan ve mekan önünde devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu minibüs içerisinden aldığı av tüfeğiyle ateş açan R.Ç., eski iş ortağını yaraladı. Sol koluna ve vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanan A.D., kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. A.D., burada yapılan müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

Bıçakla yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan R.Ç. ise bir başka ambulansla güvenlik nedeniyle Seydişehir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, olayda kullanılan içerisi fişekle dolu otomatik av tüfeği ile iş yerinde bulunan 2 bıçağa el koydu. Ekipler, ayrıca 3 boş av fişeği buldu. Polis, yaralı R.Ç.’nin iş yerine geldiği içerisinde av tüfekleri bulunan minibüsü de incelemeye aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fotoğraf : Hüsnü Terlemez