- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Genç Başkanın, Genç ve Tecrübeli Kadrosu

Genç Başkanın, Genç ve Tecrübeli Kadrosu
  • 05.11.2014

38 yaşında ki genç ve dinamik Başkan Özaltun, genç ve dinamik bir ekibi takdir topluyor.

Beyşehir’in 38 yaşında ki genç ve dinamik Başkanı Murat Özaltun, kendisi gibi genç ve dinamik bir ekiple çalışıyor. Başkan yardımcılıklarından birisine  31 yaşında ki Akpartili Belediye Meclis üyesi Kahraman Kamil Göksu’yu getiren Özaltun, aynı zamanda genç proje ekibi ve genç beyin takımı ile hizmet üretiyor. Bir diğer Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ise tecrübesi ile ekibe katkı sağlıyor.

GENÇLİĞİN DİNAMİZMİNİ HİZMETE YANSITACAKLAR

Başkan Yardımcılarından Kahraman Kamil Göksu, gençliğin verdiği dinamizm ve yıllarca ilçede esnaflık yapmasının avantajlarını Başkan Yardımcılığı görevinde iyi değerlendiriyor. Beyşehir’de genç yaşlı birçok insanı yakından tanıyan, sempatik ve güler yüzlü kişiliği ile de dikkat çeken genç başkan yardımcısı, Belediye Başkanı Özaltun ile vatandaş arasında da köprü vazifesi görüyor.

GÜMÜŞEL TECRÜBESİ İLE DESTEK VERİYOR

Beyşehir Belediyesi Başkan yardımcılarından Halim Gümüşel ise hem yaş hem de yıllarca Belediyecilik yapmasından dolayı tecrübeleri ile Başkana büyük destek veriyor. Beyşehir Belediyesinde geçmişte önemli görevlerde bulunan Belediyecilik konusunda tüm detaylara hâkim olan Gümüşel, Göksu ile birlikte Başkan Özaltun’un en yakın mesai arkadaşı konumunda.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI DA SEVİYOR

Başkan yardımcıları Gümüşel ve Göksu yalnızca vatandaşla başkan arasında köprü olmanın dışında Belediye çalışanları ve Başkan arasında da köprü vazifesi görüyorlar.

Etiketler: / /