- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Haceli Şam, Yine Şampiyon Oldu

Haceli Şam, Yine Şampiyon Oldu
  • 04.10.2015

Kilis offroad yarışlarına ilçemizden katılan grup şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Beyşehir’de off road denilince ilk aklan gelen isimlerden olan Haceli Şam ve yardımcı pilot Ömer Şahin en son katıldıkları Kilis Off Road yarışlarında da birinci olarak kürsüye çıkmaya hak kazandı.

Kilis’te ilk olarak düzenlenen Kilis Belediyesi 1. Off Road oyunları sona erdi.

Off Road araçların parkurlardan geçişi sırasında heyecanlı anlar yaşanırken, bazı araçlar engelleri geçmekte zorlandı. Arızalanan araçlar çekici yardımıyla yarış alanından çıkarıldı.

17 ilden 100’e yakın özel donanımlı off road aracının katıldığı yarışlarda araçlar, çamurlu engebeli parkurları güçlükle geçerken, bazı araçlar parkuru geçemedi. Arızalanan veya parça kıran araçlar, iş makineleriyle yarış alanından çıkarıldı.

Araçlar, hazırlanan zorlu parkurda çamur, tümsek, hendek demeden mücadele etti.

Yarışma sonunda 17 ilden gelen yüze yakın yarışçı arasından S1, S2, S3 ve S4 kategorilerinde dereceye giren Alaaddin Yorulmaz, Adem Özdil, Ümit Kaya, Hakan Yatalakoğlu, Murat Akkaya, Bülent Özer, Haceli Şam, Halil Arıkan, Hüseyin Tezcan, Kurtuluş Köroğlu, Çağdaş Bağdatlı, Hatip Mehmet Yılmaz ile Bayanlar kategorisinde Merve Karabaş, Bahar Derin ve Yasemin Gençtürk kupa ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

İŞTE BİRİNCİLİK GÖRÜNTÜLERİ

Etiketler: /