- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Hançerli ve İşbitirici’den Başkan Özaltun’a Ziyaret

Hançerli ve İşbitirici’den Başkan Özaltun’a Ziyaret
  • 05.04.2015

Karatay Belediye Başkanı Hançerli ve İtfaiye Daire Başkanı İşbitirici Beyşehir Belediyesindeydi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ayrı ayrı ziyaret etti.

İLK ZİYARET İŞBİTİRİCİ’DEN

Başkan Özaltun’un makamında gerçekleşen ziyarete Daire Başkanı İşbitirici’ye Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa İşbitirici’de eşlik etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette misafirleriyle çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Özaltun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İtfaiye Daire Başkanına ve Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şubesi Başhekim Yardımcısına teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.

İKİNCİ ZİYARET HANCERLİ’DEN

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanları çalışmaları ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Özaltun Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi Beyşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, belediyeler arasında bilgi paylaşımının önemine değindi Özaltun; “Ben inanıyorum ki, Belediyeler arasındaki işbirliği ve dayanışmanın artması Konya ve ilçelerindeki tüm hizmetlere, dolayısıyla bölge halkının refahına fazlasıyla yansıyacaktır.” dedi.

Etiketler: / / /