- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Konya Büyükşehir Vatandaşı Çileden Çıkardı

Konya Büyükşehir Vatandaşı Çileden Çıkardı
  • 13.01.2017

Kış ortasında yol yapmaya kalkan ve yarım bırakan Büyükşehir Belediyesi vatandaşları isyan ettirdi.

BÜYÜK REZALET

Beyşehir ve bölgemizde etkili olan kar yağışı sonrası Konya Büyükşehir Belediyesinin “Prestij yol” adı altında Otogar kavşağından Öğretmenevi önüne kadar olan caddelerde sonbaharın sonunda başlattığı çalışmalarla yollar köstebek çukuruna döndü. Artık isyan noktasına gelen vatandaş Büyükşehir’den kimseye ulaşıp derdini anlatamıyor. Sosyal medya başta olmak üzere kamuoyunda ise hiçbir sorumluluğu olmadığı halde Beyşehir Belediyesi ve Başkan Murat Özaltun’a linç girişimi başlatıldı.

SORUMLUSU KİM?

Kış aylarının çetin geçtiği bilinen Beyşehir’de prestij yol yapımına Kasım ayında başlamakla adeta ilçeye zulüm eden Konya Büyükşehir Belediyesi’nde yol yapımına bu tarihlerde izin vererek çalışmaların yarım kalmasına sebep olanların kimler olduğunu vatandaşlar merak ediyor. Bu caddeleri kullanan araç sahipleri araçlarında oluşan hasarlar sonrası isyan noktasına gelirken sorumluların hesap vermesini istiyor.

BEYŞEHİR BELEDİYESİNE HAKSIZLIK EDİLİYOR

Prestij yol adı altında Konya Büyükşehir’in yaptığı ya da bir başka deyişle yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırdığı yol yüzünden Beyşehir Belediyesi ve Belediye Başkanı hakkında da adeta bir karalama kampanyası başlatıldı. Yapılan çalışmalarla birinci dereceden ilgisi olmayan Beyşehir Belediyesi’ne bu konuda haksızlık ediliyor.

REZALETLERİNİ YOLU KAPATARAK ÖRTMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yarım kalan yol çalışmaları nedeniyle vatandaşın gözünde itibarı düşen Konya Büyükşehir Belediyesi Otogar kavşağından İlçe merkezine doğru yolun sol şeridini, Köprübaşından Orman kavşağına kadar olan bölümde de yolun sağ şeridini trafiğe kapatarak rezilliği gizlemeye çalışıyor. Bademli yol ayrımından itibaren otogara kadar olan yolun tamamından sorumlu olan Büyükşehir her ne kadar yol kapatarak köstebek çukurlarını göstermemeye çalışsa da bu alanın tamamında aynı sıkıntı yaşanıyor.

BU YOLLA İLGİLİ KİME ŞİKÂYET EDEBİLİRİZ?

Özellikle araçlarında oluşan hasarlar ve yaşanan olumsuzluklar için hemşerilerimiz için işte Konya Büyükşehir’e ulaşabileceğiniz telefon numaraları

WhatsapApp ihbar hattı : 05344044242

Kar ve Buzlanma acil durum : 4445542

Açık Kapı : 153

Konya Büyükşehir Belediyesi : 2211400

Etiketler: /