- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

O Bir Dava Adamı… Mustafa Şenol

O Bir Dava Adamı… Mustafa Şenol
  • 21.11.2014

Yeni Türkiye’de Beyşehir’in yeni Ak kadrolarının başında olacak olan Mustafa Şenol tam bir dava adamı.

Akparti’nin kurulduğu tarihte partinin ilçe teşkilatının kurucuları arasında yer alan Şenol, o tarihten bu yana çizgisinden hiç sapmayarak tam bir dava adamı olduğunu gösterdi. O’nun bu dik duruşu 7 yıl aradan sonra Akparti ilçe teşkilatının kendisine teslim edilmesinde en büyük etken oldu.

3 YIL SÜREN İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAŞARILI ÇALIŞMALAR YÜRÜTTÜ

2004-2007 yılları arasında Akparti ilçe başkanlığı görevini yürüten Mustafa Şenol 2004 yılında çetin geçen yerel seçimlerde Akparti adına ilk zaferine ulaştı. Görev yaptığı yıllarda dönemin Belediye Başkanı Nazif Tekinöz ve parti yönetimi, belde teşkilatları, mahalle sorumluları ile hep uyum içerisinde olarak hizmet üretme gayretinde oldu. O tarihlerde oldukça başarılı çalışmalara imza atan Şenol bugün bile hala yaptıkları ile anılıyor.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU SEÇİLEMEDİ, DAVASINDAN VAZGEÇMEDİ

2007 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerde İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Akparti’den Milletvekili adayı oldu. 15. sırada kendine yer bulan Şenol, seçilmesi zor bir sırada olmasına rağmen sanki birinci sıra Milletvekili adayıymışçasına çalışmalar yürüttü.

7 YIL SİYASETTEN AYRI DURDU AMA AKPARTİ KİMLİĞİNİ HİÇ BIRAKMADI

2007 yılında ki milletvekili seçimlerinin ardından fiili olarak aktif siyasetin içerisinde olmayan Şenol, aradan geçen 7 yılda Akparti kimliğini hep üzerinde taşıdı. Hiç kimseye kırgınlık yaşamadan partisinin başarısı için her seçim döneminde ağabeylik yaptı, parti çalışmalarına destek oldu.

BEYŞEHİR O’NDAN ÇOK ŞEY BEKLİYOR

Beyşehir’de ilçe Başkan adayının açıklanmasının ardından hemen hemen herkes tarafından kabul gören Mustafa Şenol beklentilerin de artmasına neden oldu. Geçmişte yaptığı başarılı çalışmaları ustalık döneminde taçlandırması beklenen Şenol’un Beyşehirli iki milletvekili ile bölgenin sorunları için acil ve kalıcı çözümler üretmesinden kuşku duyulmuyor.

MUSTAFA ŞENOL KİMDİR?

1965 yılında Konya’da doğdu. 1976’da İstanbul Küçükyalı İlkokulu’nu, 1979’da İstanbul Küçükyalı Orta Okulu’nu, 1982’de İzmir Gürçeşme Lisesi’ni bitirdi. 1983 yılında kazandığı Konya Veteriner Fakültesi’ni 1988 yılında bitirdi.

Askerlik görevini 1990 yılında tamamladıktan sonra serbest veteriner hekim olarak çalışmaya başladı.

2004 yılında Akparti ilçe başkanlığı görevine getirildi. 2007 yılında Akparti’den 15. sıra Konya Milletvekili adayı oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Şenol, orta derecede İngilizce biliyor.

Etiketler: /