- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

On-Bir-Bin-İ Geçen Kocaman Aile

Erhan Eşref Demirel
Erhan Eşref Demirel
  • 20.01.2016

Herşey akışına gidiyordu…

Birgün dostlarla bir kahve sohbetinde “Böyle olmaz arkadaş, bir şey yapmalı” dedik.

Ve yaptık; Beyşehir Haber’in kurulması yönünde karar aldık.

Evvela Beyşehir Haber’in ilk sahipleri ile iletişim kurduk. Dedik ki “Kardeş bu böyle gitmez, bir şey yapmalı.” Onlar ise, “verirsin parasını istediğini yaparsın” dediler.

Olsun, biz yine de bir şeyler yapalım” dedik ve Beyşehir Haber’in isim hakkına dişimizden tırnağımızdan arttırdığımız tomarla parayı ödedik. Çalıştık çabaladık ve sonunda Beyşehir Haber’i kurduk.

Ardından güzel haberlere imza attık. Hiçbir medyada olmayan haberler bizde yer buldu. Farkındalığımızı ortaya koyduk. Kendimizi ispat ettik. Şanımız yürüdü, başarımızı dilden dilde konuşulur hale getirdik. Bazen sinirlendirdik, bazen sinirlendik ama haberciliğin de kralını yaptık. Gün geldi Beyşehir’in gündemini Beyşehir Haber üzerinden biz belirledik.

Evet yaptık, yine yaparız…

Sonra sosyal medyaya el attık. Sosyal medya alanıyla ilgili farklı plan ve programlarımız oldu. Bu bölüme de ciddi yatırımlar yaptık. An geldi tomarla parayı buralara da ödedik. Yine başarıyı yakaladık ve Beyşehir’in en kapsamlı en büyük medya ailesi olduk.

Aradan aylar geçti, 11000’den fazla üye Beyşehir Haber’i beğendi.

Şunu özellikle belirtelim; Beyşehir Haber’in hiçbir şekilde mali menfaati olmadı. Habercilikten para kazanmıyoruz. Ama yaptığımız işten zevk alıyoruz. Amacımız doğru bildiklerimizi yayınlamak.

Kocaman bir aile olmamızın vesilesi sizsiniz.

Gerçek ve içten bir teşekkürü hak ettiniz.

Hepinize kucak dolusu sevgi ve saygılar!

Hepinize teşekkürler.

Hepinizi seviyoruz.

İyi ki varsınız…