- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Şenol Mahalle Temsilcileri İle Buluştu

Şenol Mahalle Temsilcileri İle Buluştu
  • 27.12.2014

Akparti İlçe Başkanı Mustafa Şenol Mahalle Temsilcileri ile bir araya geldi.

Mustafa Şenol, düzenlenen tanışma ve istişare toplantısında Beyşehir’deki 67 mahallesinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve partililerin katılımıyla gerçekleşen buluşmada konuşan Şenol, ilçe teşkilatının yeni dönemde yürüteceği çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Ak Parti’nin iktidarda olduğu süreç içerisinde ilçeye çok önemli hizmetler kazandırdığına vurgu yapan Şenol, parti temsilcilerinden bunların unutulmamasını istedi. Mahalle temsilcilerinden Ak Parti iktidarı döneminde bölgeye yapılan yatırımlar ve hizmetlerin en iyi şekilde anlatılmasını isteyen Şenol, “Sizlerle sürekli olarak bu tür buluşmaları gerçekleştireceğiz. Yaşadığınız mahallelerin sorunlarını bize ve Belediyemize doğrudan aktarabileceksiniz. Bizler de bunlara ivedilikle çözüm üreteceğiz. Önümüzde çok önemli bir genel seçim süreci var. Haziran’daki genel seçimler için tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah hep birlikte, her zaman olduğu gibi en iyi şekilde çalışarak Beyşehir’de yine ve yeniden Ak Partimize en güzel desteği vereceğiz. Özellikle bu seçimde aynı zamanda hemşerimiz olan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na yakışır bir oyla partimizin oy çıtasını daha da yükseklere çıkaracağız.” dedi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, partisinin mahalle temsilcilerine 9 aylık süreçteki belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bu tür toplantılara önem verdiğini dile getiren Özaltun, “9 ay gibi kısa bir sürede çok verimli hizmetler yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız. Bu tür istişare toplantılarını sürekli hale getirerek sizlerle devamlı olarak fikir alışverişinde bulunacağız.” şeklinde konuştu.

Etiketler: /