- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Ak Gençlikten Anlamlı Ziyaret

Ak Gençlikten Anlamlı Ziyaret
  • 27.02.2015

Akparti Gençlik Kolları mensupları evde bakım hizmetlerinden faydalanan vatandaşları ziyaret etti.

Beyşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarımızı Ak Parti Gençlik Kolları ve üniversite birim üyeleri ziyaret etti.

Akparti Beyşehir Gençlik Kolları Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, üniversite birimi üyeleri, Evde Bakım Hizmetleri Müdürü ve personelinin yanı sıra Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ve personelinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette gençler vatandaşlara çeşitli hediyeler verdi ve çiçek takdim ettiler.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette evde bakım hizmeti alanlarla tek tek yakından ilgilenen gençler Beyşehir Belediyesinin vermiş olduğu bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Özaltun’a ve Beyşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. Onlarla uzun uzun sohbet ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordular. Onları yalnız bırakmayacaklarını ve zaman zaman ziyaretlerine geleceklerini söylediler. Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti gözlerinden okunan vatandaşlar gençlere teşekkür etti.

Ziyaret ile ilgili konuşan Başkan Özaltun; “Bizler bu hizmeti verirken ilçemiz sınırları içerisinde yardıma muhtaç vatandaşlarımızın derdine derman olmak istedik. Hepsinden önce onların bizlere ettiği tek bir dua bize yeter. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız, kimsesiz amcalarımız teyzelerimizin bir nebze de olsa huzur bulmalarına sebep oluyorsak ne mutlu bize. Ayrıca bu genç kardeşlerimize böylesine ince bir düşünce ile yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler: / /