- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Başkan Özaltun Koltuğu Devretti

Başkan Özaltun Koltuğu Devretti
  • 22.04.2015

23 Nisan dolayısıyla her yıl sürdürülen koltuk devretme geleneği bu yıl da devam etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale gelen koltuk devir töreninde Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun koltuğunu devretti.

Ali Rıza Celepoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Onur Kafalı, öğrenciler ve basın mensuplarının katıldığı törende, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun koltuğunu Ali Rıza Celepoğlu İlköğretim Okulu dördüncü sınıf öğrencisi Burak Güven’e devretti. Güven görevi teslim almasının ardından okul bahçelerinin düzenlenmesi ve Ali Rıza Celepoğlu İlkokulu önündeki yol onarım çalışmasının yapılması için birim amirlerini arayarak talimat verdi. Basın mensuplarının soruları üzerine Beyşehir’e yapmak istediği projelerini anlattı.

Törene katılan diğer çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Özaltun; “Cumhuriyetimizin demokrasi ile taçlanmasının en önemli unsuru 23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıdır. Cumhuriyet kurulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk bu kadar anlamlı bir bayramı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın bu önemli bayramını kutluyorum. Bizde yerel yönetim olarak çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, çocuklara hediyeler takdim etti.

Etiketler: / /