- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Başkan Özaltun’dan Teşekkür

Başkan Özaltun’dan Teşekkür
  • 20.03.2015

Yeni yapılacak olan Beyşehir Hastanesi için Özaltun yetkililere teşekkür etti.

Ak Parti Konya Milletvekili Av. c yapılacak olan Beyşehir Devlet Hastanesi ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak ihalenin 5 Mayıs’ta yapılacağını belirtti.

Konya Milletvekili Av. Gülay Samancı yaptığı açıklamada; “Ak Parti olarak 2002 yılından bu tarafa  her alanda olduğu gibi sağlıkta da büyük bir titizlikle yatırımlarımıza devam ettik. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için daha kaliteli, daha ulaşılabilir hizmet sunma yolunda adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Daha önceden duyurduğumuz Beyşehir’imize TOKİ tarafından inşa edilecek olan 150 yataklı 261 yatak kapasiteli Beyşehir Devlet Hastanesinin 26 Mayıs 2014 tarihinde ihalesi gerçekleşecekken TOKİ ihale yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile bu süreç bilindiği üzere uzamıştı. Şimdi  bu süreçte sona gelindi; Beyşehir’imize kazandırılacak olan bu güzel yatırımın ihale tarihi 05 Mayıs 2015 tarihinde Sağlık bakanlığı tarafından gerçekleştirilecektir. İhale gerçekleştikten sonra en kısa sürede hastanemizin yapımına başlanacaktır.” dedi.

Beyşehirliler tarafından merakla beklenen yapılacak yeni hastane hakkında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ihale tarihinin belli olmasının ardından yaptığı açıklamada; “Yeni yapılacak olan Hastanemiz ile ilgili sayın vekilimiz Gülay Samancı hanımefendi müjdeli bir haber verdi bizlere. Hastanemiz ihalesi 5 Mayıs’ta gerçekleştirilecektir. Bu süreçte teşkilatımız, bölge Milletvekillerimiz yoğun gayret göstermişlerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler: /