- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyaz Park Tekbirlerle Açıldı

Beyaz Park Tekbirlerle Açıldı
  • 23.11.2014

Taş köprü kıyısında yer alan Beyaz Park Beyşehir Belediyesi’nce hizmete açıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun göreve gelmesinin ardından Beyaz Park ile ilgili düşüncesini açıklamış bunu uygulamaya koymuştu.

Mülkiyeti Beyşehir Belediyesi’ne ait olan ve tarihi taş köprünün hemen yanında bulunan Beyaz Park restorasyonunun tamamlanmasıyla hizmete açıldı.

Okunan duanın ve edilen tekbirlerin ardından Akparti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Akparti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve Akparti’nin yeni ilçe başkanı Mustafa Şenol tarafından kesilen kurdele ile Beyaz Park yeni adıyla “Beyşehir Taş Köprü Aile Çay Bahçesi” hizmete açıldı. Çok sayıda vatandaşların katıldığı açılış töreni hayli renkli ve heyecanlıydı.

BEYAZ PARK NASIL HİZMET VERECEK?

Beyaz Park’ın Beyşehir Belediyesi tarafından işletileceği bilgisini veren Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir çay bahçesinde nasıl bir hizmet ve servisler bulunuyorsa Beyaz Park’ta da aynı şekilde servis ve hizmetin olacağını ilave olarak ise sıcak kış günlerinde ilçemizin önemli değerlerinden olan tarhananın çorbasının verileceğini söyledi. İlerleyen günlerde Beyaz Park’ın diğer alanlarının da faaliyete geçirilerek hizmet sunacağını belirten Murat Özaltun vatandaşları  buraya davet etti.

Beyaz Park’ın işletmeciler tarafından alkollü restoran olarak kullanılması Beyşehir’de uzun yıllardır tepki çekmesine rağmen somut bir adım atılamamıştı. Beyaz Park’ın alkollü olması nedeni ile özellikle mutaassıp aileler Taş Köprü manzaralı bu tarihi mekândan faydalanamıyordu.

Etiketler: / / / / / / / /