- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir Belediyesi Seferberlik İlan Etti

Beyşehir Belediyesi Seferberlik İlan Etti
  • 25.11.2014

Beyşehir’de bu sabah yağmaya başlayan ve etkili olan kar yağışı ile birlikte Beyşehir Belediyesi adeta seferberlik ilan etti.

Günler öncesinden olası kış şartları için tüm hazırlıklarını tamamlayan Beyşehir Belediyesi’nde bu sabah 06.00’dan itibaren alarm verildi. Belediye Başkanı Murat Özaltun karla mücadele konusunda ekiplere bizzat talimat verirken 5 farklı bölgeye konuşlandırılan ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Kar yağışının hiç ara vermeden devam etmesi ekipleri zorlasa da çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun karla mücadele çalışmalarını da yerinde inceleyerek vatandaşların mağdur edilmemesi için ekiplerin ellerinden gelen gayretin daha fazlasını göstereceğini söyledi.

Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte 67 mahalle de karla imtihan olan Beyşehir Belediyesi gün içerisinde başarılı çalışmalara da imza attı. Her mahalleye ulaşan ekipler temizlenmesine rağmen kar yağışının devam etmesi nedeni ile tekrar kapanan yolları açmak için mücadelelerini sürdürüyor. Başkan Özaltun 24 saat boyunca ekiplerin alarm halinde olduğunu ifade ederek; “Karla mücadele çalışmalarında görev yapan araçlarımız hiç durmaksızın çalışmalarına devam edecek. Hemşerilerimizden isteğimiz lütfen kar lastiği ve zincir olmadan yola çıkmasınlar.” dedi.

Etiketler: