- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir Belediyespor’dan Transfer Üstüne Transfer

Beyşehir Belediyespor’dan Transfer Üstüne Transfer
  • 12.01.2018

Bu sezon oldukça iddialı olan Beyşehir Belediyespor’da transferde imzalar peş peşe atılıyor.

Genç teknik adam Özcan Sert liderliğinde dikkat çeken bir performans ortaya koyan mavi-beyazlılar, şuana kadar 4 oyuncuya imza attırdı.

Konya Amatör Küme Süper Grup ekiplerinden Beyşehir Belediyespor, sezonun ikinci yarısı için takımı güçlendiriyor. Genç ve mütevazi kadroyla takdir toplayan mavi-beyazlı kulüpte transfer çalışmalarında sona gelindi.

Ilgın Belediyespor’dan sol bek Tolga Kara, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan orta saha Kerim Can Ekentok, Antalya Kunduspor’dan forvet Uğur Döğer’in takviyelerinin ardından son olarak Gemlik Vefa Spor’dan Gineli Djibril Bari ile takımı güçlendiren Beyşehir Belediyespor transfer dönemine noktayı koymayı planlıyor.

Beyşehir’in başarılı antrenörü Özcan Sert yaptığı açıklamada, önceliği takıma katkı olan ve hedefi olan oyuncuları aldıklarını söyledi. Sert, transfer süreciyle ilgili, şu ifadeleri kullandı: “Devre arası takımızdan 3 oyuncu ayrıldı.  Birde uzun süre cezalı olan arkadaşımız vardı. Eksilen kadromuzu takviye yapmak zorunluluğu oluştu. Maddi beklentileri çok olan oyunculardan ziyade gelişime açık, hedefi olan ve bize katkı sağlayacak genç oyuncular ile anlaştık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kulübümüze hayırlı olsun. Belediye başkanımız Sayın Murat Özaltun’a sağladığı imkânlar nedeniyle teşekkür ederim.”

Sezonun ilk 9 haftalık döneminde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Özcan Sert ve ekibi, 14 puanla 4. sırada yer alıyor.

Etiketler: / / / / / / / / / /