- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir- Seydişehir Duble Yolunun İhalesi Tamamlandı

Beyşehir- Seydişehir Duble Yolunun İhalesi Tamamlandı
  • 02.06.2017

28 km uzunluğundaki Beyşehir-Seydişehir yolunun duble olması için ihale işlemleri tamamlandı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Beyşehir ile Seydişehir’i birbirine bağlayan karayolunun bölünmüş yol olması için gerekli olan ihale sürecinin 22 Mayıs’ta bittiğini söyledi.

Akparti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Beyşehir – Seydişehir karayolunun bölünmüş yola dönüşmesiyle ilgili olarak yatırım programında standart değişiklik yapılması ve proje bedelinin artışı için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli olan başvuruların yapıldığını ve ihalesinin 22 Mayıs’ta tamamlandığını ancak sürecin devam ettiğini ve konunun yakından takipçisi olacaklarını söyledi.

Beyşehir – Seydişehir karayolunun 28 kilometre uzunluğunda olduğunu ve bölünmüş yol olması için bürokratik çalışmalar noktasında gerekli olan adımların atıldığını kaydeden İlçe Başkanı Mustafa Konurer, konuyla alakalı olarak gelinen süreçte “Beyşehir – Seydişehir yolu 22 Mayıs 2017 tarihinde ihaleye çıktı. Bölünmüş yol projesinin hayata geçmesi için büyük emek ve gayret sarf eden Konya Milletvekillerimiz Sayın Ziya Altunyaldız’a ve Sayın Mehmet Babaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

BEYŞEHİR HABER NOTU

İhale bilgilerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Dosya numarası : 2017 / 189113

Etiketler: