- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir’de Öldürüp Manavgat’ta Gömdüler

Beyşehir’de Öldürüp Manavgat’ta Gömdüler
  • 21.02.2017

Cinayete kurban gittiği belirlenen İbrahim Çakır’ın cesedi Manavgat’ta gömülü olarak bulundu.

Pazar günü cinayete kurban gittiği belirlenen İbrahim Çakır’ın Manavgat’a bağlı Yaylaalan Mahallesinde ormanlık alana gömüldüğü belirlendi.

Cinayeti işlediğini itiraf eden Yusuf Zor ve kendisine yardım eden arkadaşı Mehmet Selvi’nin gösterdiği yerde İbrahim Çakır’ın cesedine ulaşıldı.

Olay; Beyşehir’de galericilik ve hayvan ticareti yaptığı bildirilen İbrahim Çakır’ın (1986) eşinin kocasının eve gelmemesi üzerine emniyete giderek kayıp başvurusunda bulunması üzerine ortaya çıktı. Çakır’ın eşinin kocasını en son Beyaz Renault Fluance marka bir otomobile binerken gördüğünü söylemesi üzerine çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı kısa sürede çözerek tüfek imalatı yapan Yusuf Zor ve Mehmet Selvi isimli cinayet zanlılarını olayda kullanılan tüfekle birlikte yakaladı.

Yusuf Zor’un, İbrahim Çakır ile aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu için cinayeti işlediği, cinayetin ardından Çakır’ın cesedini arkadaşı Mehmet Selvi’yi de yanına alarak Manavgat Yaylaalan Mahallesine getirerek ormanlık alana gömdüklerini, Çakır’a borcu karşılığında verdiği 7 bin lirayı Çakır’ın cebinden aldığını ne var ki tamamen kanlı olduğu için kendi üzerinde bulunan ve kan bulaşan kıyafetler ile birlikte Yaylaalan-Manavgat yolu üzerinde yol kenarında yaktığını, arkadaşı Mehmet Selvi ile birlikte Alanya’ya giderek geceyi Alanya’da bir otelde geçirdiklerini ve Beyşehir’e geri döndüklerini söylediği bildirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Manavgat’a getirilen Yusuf Zor ve Mehmet Selvi isimli cinayet zarlıları ilk olarak yaktıkları kıyafet ve paranın bulunduğu yeri gösterdi. Daha sonra Manavgat Yaylaalan Mahallesi İbradı yolu üzerinde Manavgat’a 28, Beyşehir’e 110 kilometre mesafede bulunan bölge halkı tarafından Çambeleni olarak adlandırılan Yaylaalan-Sevinç Mahalleleri arasındaki eski yol üzerinde ormanlık alanda Çakır’ın cesedini gömdükleri yeri gösterdiler. Gösterilen yerde İbrahim Çakır’ın cesedinin fazla derin olmayan bir çukura gömüldüğü, ayağının ise dışarıda kaldığı gözlendi.

Cinayet zanlılarının olayı ayrıntılı bir şekilde anlatmaları ve gömüldüğü yerden çıkarılan İbrahim Çakır’ın cesedi üzerinde gerekli incelemelerin yapılmasının ardından Çakır’ın cesedi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, cinayet zanlıları da Cinayet Büro ekiplerince Beyşehir’e geri götürüldü.

Kaynak : Manavgat Haber, Side TV

Etiketler: / /