- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Beyşehir’in En Büyük Sahil Projesinde Çalışmalar Tam Gaz

Beyşehir’in En Büyük Sahil Projesinde Çalışmalar Tam Gaz
  • 10.11.2014

Beyşehir Gölü Kıyı düzenleme projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Beyşehir Gölü’nün kıyı düzenlenmesini içeren Beyşehir Gölü Kıyı düzenleme projesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Nisan ayında başlayan çalışmalarda ilk etap olarak İçerişehir Mahallesi kıyı düzenlemesinde yavaş yavaş sona yaklaşıldı. Akparti Konya Milletvekili Gülay Samancı bir dizi temaslar için geldiği Beyşehir’de kıyı düzenleme projesini yerinde inceledi.

SAHİL BANDINDAKİ KORKULUKLAR VE YÜRÜYÜŞ YOLLRINDA Kİ KAUÇUKLARIN ŞEKLİ BELİRLENDİ

Beyşehir Gölü kıyı şeridinde yürüyüş yollarına döşenecek olan Selçuklu Yıldızı motifli kauçuk kaplamanın renk seçimi ve göl kenarına yapılacak korkulukların nasıl olacağı da bu incelemelerde belirlendi.

Samancı daha sonra DSİ Bölge Müdürü Mustafa Uzun, DSİ Konya Şube Müdürü Mehmet Sak , DSİ Mühendisleri, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Kadın Kolları Başkanımız Semra Acır, Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü  ve Koski Beyşehir Bölge Koordinatörü Ali Özdemir’in katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

ÇALIŞMALAR VUSLAT PARK BÖLÜMÜNDE DEVAM EDECEK

İçerişehir sahil bandında sona yaklaşan çalışmaların ardından kıyı tahkimat ve sahil bandı düzenleme çalışmaları vuslat parkın olduğu bölümde ki sahil şeridine kaydırılacak. Süratle ilerleyen çalışmalar sona erdiği zaman Beyşehir cazibesini daha da artırırken, Beyşehir Gölü kıyıları daha da renklenecek.

Etiketler: / / / / / / /