- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

“Çile Yolu” İçin Büyükşehir’i Mesaj Yağmuruna Tutuyoruz

“Çile Yolu” İçin Büyükşehir’i Mesaj Yağmuruna Tutuyoruz
  • 13.01.2017

Konya Büyükşehir Belediyesi WhatsApp hattına “Prestij Yolu” fotoğrafları ve mesajları gönderelim!

Beyşehir Haber’in bugün gündeme taşıdığı Konya Büyükşehir’in köstebek çukurlarına dönen Prestij Yolu ilçemizde gündem oluşturdu.

Sırada yetkililerin Beyşehir’i görmezden gelişleri üzerine harekete geçirerek bu çileye dur demelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Otogar kavşağından Bademli yol ayrımına kadar sorumluluğu Büyükşehir Belediyesinde olan araçlarda hasar bırakan ve kazaya sebebiyet veren bu yolda çektiğimiz videoları, fotoğrafları ve Beyşehir’in çilesini anlatan yazıları yine Büyükşehir Belediyesine ait olan 0534 404 42 42 numaralı Whatsap ihbar hattına mesaj gönderiyoruz.

Her fırsatta Konyalı yöneticilerin turizm kenti dediği ve Konya’nın en büyük ilçeleri arasında olan Beyşehirimizin kanayan yarası için yetkilileri harekete geçirmek amacıyla bugünden itibaren seferberlik başlatıp gönderebildiğimiz kadar mesaj gönderiyoruz.

Haydi Beyşehir, Göreve!

Kışın ortasına denk geleceği bile bile zamansız başlanan ve haliyle yarım bırakılan, bizi çileden çıkaran her türlü maddi ve manevi kaybımızın olduğu bu yolun videolarını, fotoğraflarını ve mesajlarını Konya Büyükşehir Belediyesi WhatsApp hattına gönderelim!

Gönderdiğiniz mesajların ekran görüntülerini facebook’ta yer alan Beyşehir Haber sayfamızdaki bu haberin yorum bölümünde paylaşmayı unutmayın! TIKLAYIN!

Vakit birlik olma vakti.

İşte Whatsap İhbar Numarası : 0534 4044242

İŞTE BEYŞEHİR HABER’İN GÖNDERİSİ

Etiketler: / /