- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Yabancı Rock Linkin Park

Yabancı Rock Linkin Park
  • 08.01.2015

 

1996’da kurulan yabancı rock ( https://muzikmp3indir.com/yabanci-mp3-muzik-album-indir )Linkin Park günümüze kadar yaklaşık milyonlarca şarkı ve alt yapı satarak ve film müziklerinin en iyilerini çıkartarak gelmiştir. Grup olarak tüm dünyada ses getiren grubun her bir üyesi genç ve zeki akıllıdır. Mtv ödülleri ile büyük ilgi gören bu grup 21.yüzyılın dünyada en çok satan albümü olarak bilindi ve imzalarını attılar.

Albümleri yanı sıra yaptıkları düetler jay-z vb gibi sanatçılarla dünyaca parlamaları olmuştur. YouTube international trendlerde her zaman ilk sırada yerini alan grup bu ara film müziklerinde büyük ilgi görüp Oscar ödüllerine de layık gözüküyorlar gibi duruyor. Yaptıkları her çalışmayı halkın önüne sıcak nimet gibi koyan Linkin Park 2009 da Türkiye’de yaptıkları konser ile medyanın uzun süre konuşulan konusu oldu ve günlerdir konserin tekrarı istendi ama Linkin Park tadında bırakarak veda ettiler.

Mark’ın gidişinden sonra eksiklik hissedilen grupta yeni yeteneklerden bir ismin sesinden etkilenerek ona da yer verdiler. Yerini kolaylıkla dolduran Chester gruba girdikten birkaç ay sonra gruba bir ödül daha kazandırdı. Grup isminde sıkıntı yaşayan gençler üçüncü ve son isim olarak Linkin Park’ta kararını verdiler. Linkin Park adı da Santa Monica’da olan Lincoln parktan gelmekte. Gruptaki sanatçıların yorumlarına göre şöhret olmalarının büyük bir sebebi adının Linkin Park oluşundan kaynaklıymış.