- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Hobi Bahçesi İçin Ön Başvurular Başladı

Hobi Bahçesi İçin Ön Başvurular Başladı
  • 08.04.2015

Beyşehir Belediyesi’nin yaptığı 42 adet hobi bahçesi için ön başvurular alınmaya başlandı.

Avdancık Mahalle yolu üzerinde 10 bin metre karelik bir alanda yapılacak olan hobi bahçelerinde yer almak isteyenlerin müracaatları Beyşehir Belediyesi Ak Masa biriminde kabul ediliyor.

ÜCRETLER KESİN BAŞVURUDA NETLEŞECEK

Her biri 120 metrekare olan hobi bahçelerinin kira bedeli kesin başvuruda netleşecek. Başvuruların parsel sayısından fazla olması halinde  bahçe sahiplerinin noter huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda belirlenecek ve sonuçlar Beyşehir Belediyesinin web sayfasında yayınlanacak.

Hobi bahçelerinden kiralayıp kendi sebze ve meyvelerinizi yetiştirmek, yemyeşil bir ortamda toprakla iç içe olmanın keyfini yaşamak isteyenlerin başvuru için geç kalmamaları gerektiğini dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun “Apartman mimarisinin yaygın olmadığı dönemlerde hemen hemen her evin vazgeçilmezi olan bahçe kültüründen yaşam koşullarımız gereği gün geçtikçe uzaklaşıyoruz. Stresten uzak olmak, doğaya olan özlemini gidermek, kendi sebze meyvesini sağlıklı bir ortamda yetiştirmek ve boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebilmek isteyen emekliler, apartman dairelerinde oturup bahçe özlemi çekenler için yola çıktığımız Hobi Bahçelerini en kısa sürede tamamlayıp halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.

Etiketler: