- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

“Muhtar Tribünlere Oynuyor”

“Muhtar Tribünlere Oynuyor”
  • 06.01.2015

Hamidiye Mahallesi Muhtar’ı Fikret Erçik paylaştığı fotoğraf ve açıklamalarla şaşırttı.

Beyşehir’de dün ikindinden bu yana etkili olan kar yağışı sonrası Beyşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler adeta seferberlik ilan etti. Ancak ne var ki bazı art niyetli kişiler yapılan çalışmaları görmek yerine adeta Belediyeyi karalamak için fırsat kolladılar.

YAKIŞMADI MUHTAR

Mahallesinde ki tüm ana yollar açılmasına karşın ekiplerin çalışma yaptığı sırada henüz çalışmasına başlanmayan bir ara sokağın fotoğrafı ve bu fotoğrafla birlikte Beyşehir Belediyesi’ni hedef gösteren ve bugüne kadar her zaman destek aldığı Belediyeyi itibarsızlaştırmaya çalışması tecrübeli muhtara yakışmadı.

“MUHTAR TRIBÜNLERE OYNUYOR”

Belediyenin yapmış olduğu çalışmaları görmezden gelerek adeta kusur ararcasına tavır alan Muhtar Erçik’in bu paylaşımları “muhtar tribünlere oynuyor” yorumlarına neden oldu.

ÇÖZÜM YERİ SOSYAL MEDYA DEĞİL

67 mahalle ve coğrafya olarak Konya’nın en büyük sahasına sahip Beyşehir’in durumunu yerel yönetimlerin en küçük birimi olan muhtarlıkların çok iyi bildiği ve anladığı ortadayken bugüne kadar Beyşehir Belediyesi’ne yaptığı başvurularda hep olumlu sonuç alan Erçik’in her zaman kapısını çaldığı Belediye yerine bu kez sosyal medya üzerinden başlattığı itibarsızlaştırma çabası şaşırttı.

ÖNCE ANA ARTERLER SONRA ARA ARTERLER EN SON ARA YOLLAR

Beyşehir Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamada geniş coğrafya alanı ve yol durumu göz önüne alındığında öncelikli olarak vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana arterlerin açılacağı ve akabinde ara arterlere girileceği belirtilmişti. Aralıksız yağan kar sonucunda bir ara sokağın fotoğrafını paylaşarak tribünlere oynayan muhtarın durumu şaşırttı.

 

Etiketler: