- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

ÖSYM Sınavları Artık Beyşehir’de Yapılacak

ÖSYM Sınavları Artık Beyşehir’de Yapılacak
  • 15.05.2016

Bir dönem vatandaşın en çok konuştuğu ÖSYM sınav merkezi sorunu nihayet çözüldü.

Özellikle seçim dönemlerinde bazı partilerin oy kazanabilmek için “Seydişehir’de olan Beyşehir’de Olmayan Hizmetler” kategorisine eklediği ÖSYM Sınav Merkezi sorunsalı çözüme kavuştu.

Bir süredir Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Akparti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un gündeminde olan ÖSYM sınav merkezi konusu Akparti Konya Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Beyşehir Sınav Merkezi Koordinatörlüğüne atanan Prof. Dr. Abdullah Öztürk ile birlikte çözüme kavuşturuldu.

Beyşehir’in ÖSYM sınav merkezi içerisine dahil edilmesi için Eskişehir’e kadar giden ve orada bir dizi ziyaret gerçekleştirerek taleplerini ileten ekip, diğer yandan da siyasi zeminde çalışmasını başarıyla tamamladı. Çalışmalar sonunda Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Beyşehir’i de sınav merkezi olarak ilan etti.

HABERİ BABAOĞLU VE ÖZALTUN DUYURDU

Girişimlerin sonuç vermesi ve Beyşehir’in ÖSYM sınav merkezi olarak ilan edilmesini Akparti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun sosyal medya hesaplarından vatandaşlarla paylaştı.

KATALOG YENİLENDİ (Beyşehir Haber Notu)

ÖSYM sınav merkezleri içerisine Beyşehir’in de dahil edilmesinin ardından sık sık başvurulan başucu kataloğundaki “Beyşehir’de Olmayan Hizmetler” listesi yeniden güncellenmiş oldu.

Etiketler: / / / / /