- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Samancı, Başıbüyük ve Özaltun’dan 29 Ekim Mesajı

Samancı, Başıbüyük ve Özaltun’dan 29 Ekim Mesajı
  • 29.10.2014

Milletvekilleri, Kaymakam ve Belediye Başkanı Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesajlar yayınladı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91.yılı olması nedeniyle 75. Yıl Cumhuriyet Stadında bir tören düzenlendi. Törende Beyşehir protokolü tam kadro yer aldı.

İŞTE BEYŞEHİR PROTOKOLÜNÜN BAYRAM MESAJLARI

Milletvekili Gülay Samancı

“Destansı bir kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin ardından kazandığımız Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü kutlarken ; Bir vatan, Bir Bayrak , tek vücut, tek Millet düsturu ile bize bu zaferi armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, Karaman İlimizin Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde meydana gelen ve 18 işçimizin mahsur kaldığı maden olayında madende bulunan işçilerimizin sağ salim kurtulmalarını temenni ediyorum.”

Kaymakam Muzaffer Başıbüyük

“Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 91’inci yıldönümünün heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. 29 Ekim, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserimdir’ dediği, Cumhuriyet değerlerimiz etrafında her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme günüdür. Ne mutlu ki, 91 yıl önce Atatürk’ün önümüze koyduğu muhasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinde büyük mesafeler aldık. Artık ülkemizi çağdaş dünyanın ötesine taşımaktayız.”

Belediye Başkanı Murat Özaltun

“Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıldönümünü kutluyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.  Cumhuriyet değerleri, milli birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesidir. Bu milletin büyük fedakarlıklarla kurduğu bölünmez bütünlüğümüzün teminatı Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak ve yüceltmek hepimizin en önemli görevidir. Ülkemizin aydınlık bir geleceğe adım adım yürüdüğü bir dönemde, milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Beyşehirli hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.”

Etiketler: / /