- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Spor Toto’dan 1 Milyon TL’lik Destek

Spor Toto’dan 1 Milyon TL’lik Destek
  • 04.06.2015

Çeşitli yerlere yapılacak spor sahaları için 1 Milyon TL’lik destek sözleşmesi imzalandı.

Beyşehir’e yapılacak yatırımların öyle hemen 1 yılda yapılamayacağını daha önce defalarca dile getiren Beyşehir Haber’in bu iddiasını haklı çıkaran bir çalışmaya geçtiğimiz günlerde resmen start verildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Beyşehir ziyareti sırasında projeyi bizzat kendisine teslim ederek destek isteyen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in 10 mahallesine yapılacak çok amaçlı spor sahaları için Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan 1 milyon lira hibe desteği sağladığının müjdesini verdi.

Sağlıklı nesiller için spora verdiği desteği her geçen gün arttıran Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçeye kazandırılacak çok amaçlı spor sahaları için Spor  Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda imzalanan protokolde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol da hazır bulundu.

Protokol kapsamında yapılacak 10 adet saha için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını ve en kısa sürede çalışmalarının tamamlanacağını belirten Başkan Özaltun “7 den 70 e bütün hemşerilerimize hizmet etme aşkı ile doluyuz. Yaklaşık 5 ay önce proje üretme noktasında önemli adımlar attık. 12 merkez,55 dış mahallemize durmadan hizmet götürmeye devam ediyoruz. Gençlerimizin internet kafelerde, televizyon başında ve dışarıda boş zaman geçirmelerini önlemek ve onları spora yönlendirmek için yatırımlarımız devam ediyor. Bu kapsamda Beyşehir’e kazandıracağımız 10 çok amaçlı spor sahanın imzaları atıldı. Sağlıklı gençlerin yetişmesinde çok büyük katkı sağlayacak proje, çocuklarımıza, gençlerimize,  hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Konya Milletvekillerimize ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na çok teşekkür ederim.” dedi.

www.dalilaescort.com

Etiketler: / / / /