- Sıradışı ve Güncel Beyşehir Haber & Aktüel Sitesi
$ DOLAR → Alış: / Satış:
€ EURO → Alış: / Satış:

Yarışma Programında “Beyşehir” İçin Övgü Dolu Sözler

Yarışma Programında “Beyşehir” İçin Övgü Dolu Sözler
  • 21.01.2015

Kanal D’nin sevilen yarışması Takip’te Beyşehir ve gölü için muhteşem sözler sarf edildi.

Kanal D’de yayınlanan “Takip” isimli bilgi yarışmasında Beyşehir Gölü ile ilgili bir sorunun ardından Beyşehir ve Gölü için övgü dolu sözler sarf edildi.

“Türkiye’de, gölün ortasında insanların yaşadığı tek yerleşim yeri olan ‘Mada Adası’ hangi gölümüzdedir?”şeklinde sorunun yöneltildiği yarışmada Beyşehir, Van ve İznik gölleri de cevap şıkları olarak verildi. Bayan yarışmacı sorunun cevabını Van Gölü diyerek yanlış cevap verdi.

Kanal D’nin sunuculuğunu Uraz Kaygılaroğlu’nun yaptığı bilgi yarışma programı “Takip”te  program formatı gereği yarışmaya katılan yarışmacılar, Takipçi Muhsin Divan’a meydan okuyorlar.

Yarışmacının bilemediği bu soruya Takipçi Muhsin Divan Beyşehir cevabını doğru olarak verdikten sonra Beyşehir için de övgü dolu sözler söyledi.

İşte Takipçi Muhsin Divan’ın Beyşehir için söylediği o sözler : “Türkiye’nin Gölleri, Türkiye coğrafyasının en güzel parçaları. Oraları gezeceksiniz, oraları göreceksiniz. Modern turizm alanlarına gitmek yerine, tatillerinizi buralarda değerlendireceksiniz. Gidin o Beyşehir Gölü’nün etrafını sandalla bir dolaşın. Gezin, görün. Beyşehir muhteşem bir yer. Muhteşem doğası olan, antik çağlardan hemen her köşesinde eserlerin olduğu çok güzel bir yer.”

İŞTE O VİDEO

Etiketler: /